Rots en Water

🎉 Hoera! 🎉 Onze instructeurs Demian en Laura hebben de opleiding Rots en Water succesvol afgerond en mogen zich nu officieel Rots en Water Trainer noemen! 👏💪

Wat is Rots en Water?
🧠🌊 Het is een krachtige training die helpt bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen, weerbaarheid, en sociale vaardigheden. ‘Rots’ staat voor stevig in je schoenen staan, je grenzen bewaken, en kracht uitstralen. ‘Water’ gaat over flexibiliteit, meebewegen, en de kracht van samenwerking. Samen zorgen ze voor een mooie balans tussen zelfverzekerdheid en empathie.🧠🌊

Doelen van de methodiek:
Zelfbeheersing en zelfreflectie: Het leren omgaan met emoties en impulsen, zodat iemand in staat is om bewuste keuzes te maken.
Zelfvertrouwen en eigenwaarde: Het versterken van zelfvertrouwen door fysieke oefeningen en reflectie, zodat iemand stevig in zijn schoenen staat.
Weerbaarheid: Het vergroten van zowel mentale als fysieke weerbaarheid door te leren hoe grenzen aan te geven, zowel verbaal als non-verbaal.
Sociale vaardigheden: Het ontwikkelen van communicatievaardigheden en samenwerking door oefeningen die inzicht geven in hoe men op anderen overkomt en hoe je effectief kunt communiceren.

De aankomende tijd gaan we kijken hoe we de oefeningen van deze methodiek kunnen implementeren in onze sportschool. 🚀💥