Privacyverklaring

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over jou en jouw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen jouw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens Krav Maga Almere van jouw verzamelt via onze interactie met jou, en hoe we die gegevens gebruiken.

Persoonsgegevens die wij verzamelen

Krav Maga Almere verwerkt persoonsgegevens om onze diensten aan jou te kunnen verlenen. Een aantal van deze gegevens geef je rechtstreeks aan ons door, een deel van de gegevens verkrijgen we door vast te leggen hoe jij met onze website omgaat.

  • Gegevens die jij met ons deelt via onze website: Wanneer je een proefles aanvraagt via onze website of een bericht verstuurt via het contactformulier verwerken wij jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer.
  • Gegevens die jij met ons deelt bij inschrijving: Wanneer je je inschrijft voor een lidmaatschap, verwerken wij je naam en adresgegevens, je bankrekeningnummer waarvan de lidmaatschapsgelden worden geïncasseerd, je geboortedatum en -plaats, contactgegevens zoals e-mailadres en telefoonnummer(s), je maat T-shirt zodat we je een gratis T-shirt kunnen geven bij inschrijving, en eventuele (medische) bijzonderheden zoals blessures die wij moeten weten om de veiligheid te kunnen waarborgen.
  • Gegevens die wij verzamelen bij het gebruik van onze website: Als je gebruik maakt van onze website, verzamelen wij informatie over de pagina’s die je bezoekt, je IP-adres zodat we kunnen bepalen vanuit welke locatie je onze website bezoekt, en informatie over je browser. Via de consentmelding kun je eenvoudig selecteren of je hiermee akkoord gaat of niet.

Hoe wij persoonsgegevens gebruiken

Krav Maga Almere verwerkt persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen. Wij verwerken persoonsgegevens omdat:

  • wij persoonsgegevens nodig hebben voor de uitvoering van jouw overeenkomst met ons wanneer je je inschrijft als lid;
  • wij persoonsgegevens nodig hebben om contact met je op te nemen, bijvoorbeeld nadat je een proefles hebt aangevraagd of het contactformulier hebt ingevuld, of als we je willen informeren over jouw lidmaatschap, wijzigingen in onze dienstverlening of overig nieuws met betrekking tot ons trainingscentrum;
  • wij persoonsgegevens nodig hebben om onze website goed te laten werken, zodat bijvoorbeeld je winkelwagentje bewaard blijft bij een volgend bezoek.

Na het verkrijgen van jouw toestemming gebruiken we je persoonsgegevens ook voor:

  • het opslaan van je foto zodat onze medewerkers je kunnen herkennen en bij naam kunnen aanspreken;
  • het verwerken van (medische) bijzonderheden zodat onze medewerkers daar rekening mee kunnen houden en de veiligheid in de lessen kunnen waarborgen;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website, zodat we bijvoorbeeld weten welke pagina’s beter ingericht moeten worden;
  • het verbeteren en evalueren van onze website en diensten, zodat we bijvoorbeeld weten welke nieuwe functionaliteiten jij graag in onze diensten terugziet.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Bewaartermijn van de persoonsgegevens die wij verzamelen

Krav Maga Almere bewaart persoonsgegevens die zij verwerkt niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de gegevensverwerking dan wel op grond van de fiscale bewaarplicht is vereist.

Beveiliging van de persoonsgegevens die wij bewaren

Krav Maga Almere zorgt voor passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens en dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is. Daarnaast maken wij op onze website gebruik van een SSL-certificaat voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Waarom wij persoonsgegevens met derde partijen delen

Wij delen jouw persoonsgegevens alleen met derde partijen met jouw toestemming of indien nodig voor het verlenen of uitvoeren van onze diensten. Dat betekent dat wij persoonsgegevens alleen delen als het noodzakelijk is voor:

  • Het verlenen of uitvoeren van onze diensten: Zo delen wij persoonsgegevens met onze bank bij het incasseren van de lidmaatschapsgelden, gebruiken wij iDeal om betaling via onze website mogelijk te maken, en maken wij gebruik van een externe hostingprovider voor de hosting van onze website.

Met jouw toestemming delen we je gegevens met derde partijen in de volgende twee gevallen:

  • Voor het verbeteren van onze diensten, website of advertenties: We gebruiken software van andere partijen om te meten hoe goed een nieuwe webpagina bij jou aanslaat. Hiervoor gebruiken wij onder andere het Amerikaanse Google Analytics, waar wij een verwerkersovereenkomt mee hebben gesloten. Meer informatie over gegevensverwerking door Google Analytics vind je in de Privacy Policy van Google.

Cookies en soortgelijke technologieën

Krav Maga Almere maakt gebruik van cookies (kleine tekstbestanden die op jouw apparaat worden opgeslagen), met behulp waarvan wij onze website verbeteren en gegevens kunnen worden verzameld. Met cookies kunnen wij onder andere jouw voorkeuren en instellingen opslaan, en analyseren hoe onze website presteert. Bekijk onze cookieverklaring voor meer informatie over de cookies die we gebruiken.

Andere belangrijke privacyinformatie

Website en webshop

Krav Maga Almere maakt voor haar webhosting van de website www.kravmagaalmere.nl gebruik van de diensten van PCextreme. Persoonsgegevens die je via onze website aan ons beschikbaar stelt, bijvoorbeeld via het contactformulier of via bestellingen in onze webwinkel, kunnen daarom voor korte tijd op servers van PCextreme opgeslagen worden. PCextreme is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen.

Ledenadministratie

Krav Maga Almere maakt voor haar ledenadministratie gebruik van de online software voor sportscholen van PerfectMind. Persoonsgegevens die je aan ons verstrekt bij inschrijving van je lidmaatschap worden daarom opgeslagen op servers van PerfectMind. Deze servers worden gehost bij Amazon Web Services in de Verenigde Staten.

Jouw privacyrechten

Je kunt jouw persoonsgegevens bij onze receptie inzien of via een inzageverzoek opvragen. Als blijkt dat je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn? Dan kun je een verzoek doen om jouw gegevens te laten wijzigen, aan te vullen, of in sommige gevallen laten verwijderen.

Je kunt je verzoek sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Omdat we natuurlijk niet per ongeluk aan de verkeerde persoonsgegevens willen komen, zullen we je wel vragen om je te identificeren bij onze receptie.

Naast dat je contact met ons op kunt nemen voor het uitoefenen van jouw privacyrechten, kun je ook een klacht indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je ergens niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Bovenaan de pagina staat de laatste wijzigingsdatum vermeldt. Bij significante wijzigingen zullen we je per e-mail of via onze website op de hoogte brengen. We raden echter aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen zodat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen.

Vragen

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben over de wijze waarop Krav Maga Almere omgaat met persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Bedrijfsnaam: Krav Maga Almere
Adres: Randstad 22-291316 BP Almere
KvK-nummer: 30280327
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 036 - 303 01 32